Vahinkokartoitus ja -neuvonta

Vahinkokartoitus ja -neuvonta

Vahinkokartoitukset ja neuvontapalvelut taloyhtiöille

Kosteuskartoitus:

Kosteuskartoituksen tarkoitus kosteusvahingoissa on selvittää ensisijaisesti syyt ylimääräisiin kosteuksiin ja kosteuden laajuus. Kosteuskartoituksesta tehdään raportti, johon merkitään tarkasti kaikki tarvittavat tiedot kohteessa sattuneesta vahingosta. Raportti on virallinen asiakirja, joka käy vakuutusyhtiölle vahingon selvityksenä.

Purkutyö:

Purkutyöt ovat kuivauksen ensivaihe. Purkutöissä poistetaan kosteudesta vahingoittuneet materiaalit ennen kuivauksen aloittamista. Hyvässä purkutyössä otetaan aina huomioon myös jälleenrakentaminen, jotta työt eri osavaiheilla sujuisivat kitkattomasti ja ylimääräistä aikaa kuluttamatta.

Rakenteiden kuivaus:

Vesivahingosta kastuneet rakenteet kuivataan aina suurta huolellisuutta noudattaen. Mahdollisesti arat materiaalit eivät saa vahingoittua kuivaustöissä. Kastuneiden rakenteiden kuivaus suunnitellaan aina etukäteen parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Korjausrakentaminen:

Korjausrakentaminen aloitetaan kuivaustöiden päätyttyä. Pääsääntöisesti kaikkien töiden tarkoitus on saada vahingoittuneet rakenteet ennen vahinkoa olleeseen tilaan. Erikseen sovittavat muutostyöt ovat myös mahdollisia.

Olemme Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden liitto ry:n jäsen

Vahinkoneuvonta

  • Autamme korvaushakemuksen tekemisessä.
  • Tarkistamme korvauspäätöksen oikeellisuuden.
  • Asiantuntijapalvelumme ovat käytössänne myös korvauspäätöksiin liittyvissä valitusasioissa.
  • Voitte pyytää meitä edunvalvojaksi myös yksittäisessä vahinkoasiassa ilman jatkuvaa hoitopalvelusopimusta.

Kysy lisää!

📞 010 508 7180

Ota yhteyttä